One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




entah , tak tahu .

Wehh . korang pernah tak jumpe orang or GF ke BF ke BFF ke kann reply text korang dengan perkataan . 
"ouh . okay . entah . tak tahu . ewm dll "
ape korang rase eak ? actually aku slalu wat orang macam tuu . nak tahu tak kenape . sebab aku tak suka texting-2 ni . bosan . buang mase aje . andd tu laa kod jawapan kepada mengapa orang reply text korang macam tuu . bosan . tak de topik . ituu je kann . betol tak . betol tak *anggukangguk :)
Okayy laa . kite tukar topik jumm . rakyat jelata . mari dengar cerita dongeng beta . sekarang beta sudah mula meminati kpop *woi , sejak bile aku jadi raja . dahh-2 . aku tak tahu la sejak bila aku mula minat ni . maybe sejak chitie suka bawak balek poster kpop ngan snsd ni . andd sebab aku tengok die senyum comel gile-2 doohh (!) die menawan dan aku tetawan . okayy-2 . jangan lebey-2 taca . *kau taca . kalau obses . melebih . HAHA . Alaaaa . tapi si henry yang hensem lagi comel tuu hansem sangat-2 . aku nak jugak kawen ngan die . tak kire . tak kire . nak tahu tak nickname die ape "mocchi" bermaksud "baby cheecks" dalam bahase japan . Haha . comel je kann . that's why laa name aku kat FB jadi Mocchi yang blakang nye . Haha . comel kan name die . well . tuu aku punya . jangan ambik . FAHAM ! Haha . Kejap ye . meh aku tunjuk muka die yang comel nak mampos tuu . tapi..... jangan pernah kau ambek dia . tahu ! okayy . ini dia . jengJENGjeng ....
 Aww . Aww . comel kan die senyum :) Ibuuuu . nak kawen ngan Henry ! die hensem sangat laa . HAHA .

Wehh-2 . actually . aku terpakse pergi . nanti sambong lagi k .byeee :)

natasha mocchi :)