One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




jadi gile lelama x_x

Heyy . okeyy fine . aku penat betolkan carik mane salah aku dekat blog lame tuu sampai merajuk tak nak lansong kasi aku bukak . Okayy . takpe kau . aku ade blog baru . aku tak nak kawan kau dah .
Wehh . ni blog baru aku . FollowFOLLOW okayy . then aku akan follow korang balek . okayy thankyou .
Huhhhhhhhh . finally aku dapat laa taruk background . gadgetGADGET yang perlu . nampak oka laa kan . wehh . tolong laa aku . macam mane nak tarok macamMACAM lagi ? Aku nak penoh kan siket . tak suke ni . nak lagi . nak lagi *macam budak la aku ni .
Haa . tadi .. Aku tertengok satu gambar junior skolah aku . satu gambar kat album die . ade gambar abang die lhaa . i mean abang declair aje . huhhhhh . ok fine ! Aku tetap cemburu laa bangang =.= . eyhh . buat ape laa aku nak cemburu tak kene tempat .  eyy . die bukan aku punye lagi dah . lagi pon die da tak sayangkan aku . die just sayangkan adek declair die tuu je . andd adek die pon sayangkan die gak . Okayy taca . die bukan hak milik kau . ingat tuu !
Wehh . dah laa . malaz nak tulis pepanjang . aku tawu bosan kann . kann . HAHA . who care -.- .
k . byee .

natasha mocchi :)