One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




saya gedik , okayy ;)

Heyy . hoi . dah tengah malam dah kenn . cepat sungguh mase berlalu . huahuahua . mate aku still open seluasLUAS yang mungkin . kenape eah . mate aku sawan tak nak tido . mate pon ade sawan gak eah . dah-2 . stop merapu budak gedik . Wehh . ade orang kan kate aku gedik . Ehh . ekau siape nak kate aku gedik bagai ni . apehal . tak cukop mak ayah ekau penat kerje carik duet nak bagi kau makan eah . meh aku bagi kau makan nak . makan tumit aku . adessss . sawan punya orang ooohh . dah . berhenti cerita pasal budak yang tak sedar dek untong . dah dapat kawan yang baek macam aku . pihh kutokKUTOK aku apehal . kan terima padah nye . berammbbbusss kau !

Okay . tadi kann . member aku ni cakap at aku yang si A tu ade post status at FB die ni eah . dah lame laa kann . then ade la "junior-2 aku" ni comment kt die punye status tu kan . kire bru la jugak kenn . wahh . gedik nye r betina tuu . sumpaa aku tak suke dengan die tuu . GEDIK ! GEMOK ! haaa . mendapat ha jang kalau aku yang mengate ekau . Kalau setakat comment dekat si A tu punye status just nak carik "Popularity Murahan" andd lebih lagi dikenali sebagai "Mencapap" . baek tak payah laa wehhh (!) baek kau pergi pub teros . jual muke teros jual badan . HAAAA ! mendapat ekau ! Ape aku kesah . yang penting . aku tak suke engkau la betina FUCK (!)

Dah-2 . cukop taca . tak elok ngate orang ni . dose . Wahh-2 . HAHA !

Wehh . cuti due minggu kejap je kann . cuti tahun ni sumpaa bosan . kenape ehh . Parents aku keje . Abang aku training bola . adek aku ade kelas . yang tinggal aku dengan adek yang last tuu . ape je yang best dengan die tuu . nak ajak sembang pasal pakwe aku . die faham ke . nak ajak hang out . tak pasal-2 duet aku yang habes sebab beli barang die jea . die tuu kalau shopping je . barang yang die tawu spender jea . pelik betol aku . alaa . biase la tu . budak baru nak belajar pakai . haha . hari tuu . ibu aku ade beli kan die boxer . alaa . yang budak punye tuu . then die kate kat ibu aku ''nanti boleh la kan ajim bawak berenang'' haha . die pikey boxer die tu yang macam abang aku punye . yang panjang . die punye tu . kecik je . besor spender die je pon . haha . sawan tol adek aku uw (!) haha . ehh . udah ler . sian adek aku tuu . tak pasal-2 aku terngate die pulak dekat sini .

k . byee .

natasha mocchi :)