One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Hari Tambatan Kasih dan Cambahan Ilmu . hee :D

Heyy dear . hihi . pelik doh tittle aku tuuh . tu membawa maksod Hari Sign Report Card dekat sekolah aku la . haishh . Tapi . tapi . parents aku tak datang lansong :( sadis pulak . hihi . okayy-2 . sumpa aku suke gile hari nih . hari Jumaat bersamaan 24jun2011 . heee . tak dapat nak bayangkan betape malunye aku bercampur dengan suke gile . nak tahu tak . budak yang aku minat gile berdiri betol-2 depan aku and cakap dengan aku . HAHAHA . sumpa tak dapat nak bayangkan betape aku gembire mase tuu and teramat la terkejot . HAHA ! nak tahu lagi tak ape yang die cakap dengan aku . sambil membetolkan sanpinnye . dan bertanye .

die ; Mane anak aku ?
aku ; Anak kau sape . pelik betol kau nih . *dengan muke yang dah malu
die ; Anak tekak . anak tekak aku mane . *sambil mnecover jugak .

aku terus tak jawab lansong . dah malu punye pasal . Zul pon kate aku terlopong . haishh . nasib baek pegang number angka giliran tu bawak tuah . hihi . suke gile aku . then yang kedua . die saje buat-2 belok masok kelas aku then keluar . haishh die nih . suke beno buat aku lemah jantung . HAHAHAHA ! entah la . bape ribu kali die buat perkare pelik macam tuu . then aku tengok muke zul macam terkejot jea . andd suke . haishh . aku malu gile la >.< . ramai gile kate macam nih lepas kejadian yang budak tu buat 
" Lepas nih die mintak couple lah tu " 
" Suke la tu "
" die dah tau la tu . sebab tu die buat macam tu "

haishh . sapo la yang tak suko . haha . Wehh-2 . den ado cito bangsat dohh . okay-2 . kite tutop la cerita budak yang den suko tu . kite tukor laen okayy ;D Pagi jumaat tu . mase rehat . aku carik si Eryza . die nak jumpe dengan BF tersayang. Zul . Lepastu Eryza kate die tga pegang phone si aFzan . apolagi . den ambek . teros check massage . bace inbox takde pape . bukak sent items pon kosong . then aku bukak la saved massage . huishhhh . aku bace satu taxt nih . walawehhhh . tarikh hantar 9march2011 . huyoooo . panas jugak la hati aku . hoi (!) ex pon aku still sayang okayy . kalau korang sayang jugak kann . heishh . okay sambung . yang aku ingat isi kandungannye : name contact :> My sweet syg . : err . ape nih semua . ade lagi : kat mna mula-2 knal? :> kt fb laa : penat dah den meneroke fb die . takde pon pasal org tuhh . macam-2 aku bace . ade yang baru die saved . number yang same lagi . heishh . takape laa wehh . kau mmg suke mainkan perempuan kann . dasar laki tak kan pernah mengenang jase . tak menghargai perasaan org . sejak hari tu . sampai bile-2 aku takkan pernah contact die lagi dah . jumpe lagi la . haram jaddah la . huhhh . buat saket hati den je pikey pasal laki tak gune nih .

okayy la . awak-2 semua . saya terpakse pergi .

k . byee .