One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Hee :)

Awak . awak . awak . awak . awak . awak dan awak . hee . saya suka gile lah awak . saya chatting dengan kawan lame lame lame gile . finally saya dah jumpe die dekat FB dan die chat dengan saye . haishh . betape gembira nye den :) naseb baek kau ingat aku lagi . kalau dah tak ingat . aku tak nak kawan kau . hihi . *bajet je cakap . oke . sumpaa bahase die pelik nak mampos . biase la . dah bertahun tahun duduk Sabah . macam mane la bahase tak berubah kann . satu hari tu . die pernah kate macam nih . "kau pun dah laen . aku dah tak knl kawan kite dulu . dah lame sangat . tak tahu brape tahun tinggal kan korg  . rasa rindu pulak .."  haha . terharu saya dengar tuu . aku pun cakap la "hampir 7 tahun dah . kitorang kat sini lagi lah rindu kat kau :) " hihi . malu pulak saye bile kate macam tuu . err . sawan pulak aku .

Hari tuu . ade annoucment name sorang akak form 5 nih . name binti die same dengan kawan lame lame lame lame aku nih . aku pon terfikir dan fikir . nak tanye takot salah . buat malu aje kann . heishhhh . hari tuu . kawan lamelame aku nih cakap . kakak die ade skolah SMKUA nih . aku pon penoh terkjeot dan menjerit " Haaa . kan betoll ! " haha . sawan gile aku time tuu . ngeee .

Errr . tadi die bagi number phone die . huhh . die suroh text nanti . ayoyoyo . den tak tahu la nak beli phone baru nye bile . nanti nanti ajelah aku beli . tapi aku still confuse :|

die cakap die still suke aku . err . entah la . aku pening sekarang :|

k . byeee