One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




maneaku tahu =.='

Hoi . actually post hari nih aku tak de topik laa . haishh . gedik bebeno nak post sangat . haa . sampai tittle pon nampak beno mengarut . kayy . nak tanye nih . kalau mate kanan dah kabur . mate kiri pon maken berjangkit jangkit kabur nye . agak-2 kenn . boley bute ke haa . heisshhh . takot den . kalau bute nanti ape la jadi nye dengan aku nih kan . kahkah . sampai ke situ ha kau fikir tasha xD heishh . bhaha .

okayy wook . kite nak tunjuk gambar nenek kite punye sepupu punye sedare punye anak punye cousin punye makcik tetttttttt . berhenti tasha T..T . haishh . melalot gile hang -.-' k sambong . nak tengok muke spoil die tak ? heishh . jangan gelak kan . die nih lawo bebeno . tapi tak tahu kenape . mase aku snap gambar die . teros die buat muke macam tuh . haishh . nenen-2 . kejap ye .


Okay ni haa . lawo bukan . haishh . tu la . penta den pakai kan mahkota yang kilau tu . die pih buat muke sedih macam tuh . alolo nenek . kenape macam tuh . tak ape la . biakan nenek ni . upload gmbar die senyum pulak eah :)


Alolo . sweet nye die senyum :)3 haihh . takdo gigi la pulok . nek . tutop la mulot tuhh . tak sweet nanti . hee :/ sawan doh aku :| haishh . kan dah merepek yang melampau lampau . tak apo lah . blog aku . lantak aku la nak merepek ke ape . nak bace ye bace . tak mau udah . berambos hang . shuhh-2 . 

Seriosly tak percaye yang esok ahad . walawehh . Folio satu haprak pon tak buat lagi =.= poning den .
Folio sejarah cikgu pesan copy aje . wehh . baek beno cikgu aku tuhh . kau ade ? kehkeh . abang aku suroh carik sendiri folio die dekat bilik belakang . adehh . puas dah aku carik . tak jumpe-2 . mase aku taknak gune . ade je depan mate . folioFOLIO . maen nyorok-2 nye kau . huhhh =..=
Folio geografi aku ? macam mane nih . TOLONG ! TOLONG ! TOLONG ! ade rumah terbakar nih . cepat bagi duet . haishh . ape kene mengene nye nih tasha oi . macam mne nih nak masok sekolah . mule-2 punye la excited nak masok ostel . bile fikir pasal sekolah . mood aku terus spoil . adoihh x_x

hoi . aku dah penat buat karangan panjang lebor macam nih . kalau bagi cikgu Fauziah nih . confirm aku dapat A plus-2 . nak tahu sebab ape . sebab ade name die . HAHA ! Sawan doh aku --' macam kate Eryza . baru tahu ke kau sawan . haishh hang :D

okay la darling-2 sekalian . saya sudah malas nak post lagi . due minggu saya kene balek rumah pesakit jiwe Sabak Bernam nih . kehkeh XDD bubye awak semua :D

k . byeee .

natasha mocchi :)