One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




penat gile :/

Hey . hoi . full one day ni . aku keluar . ngeh-2 . penat siot . okay . aku bangun-2 teros mandi . then solat subuh . perghhh . aku tak tahu laa sejak bile aku boleh jadi baek macam nih . biase kat ostel je . haha xDD then mak aku teros buat ceramah khas . and isi dalam ceramah tu berkate " Bangun , bangun ! pergi kenduri hari ni . ibu malas nak masak ! lepastu siap nak hantar Abang pulak . Lepastuu dekat KS nnti . beli baju raye teros . tak de tanggoh-2 . ikott cepattt ! " adehh mak aku nih . buat spoil mood aku nak lek-2 kat rumah aku yang indah lagi tersegam *ayat kanak-2 yang teringin nak tangkap katak :/ Sewel sunggoh kome nih . adehh . Haha . aku merasekan sesuatu la weh . aku kann . actually aku tak pernah rase macam ni . kehkehkeh . nak tahu . aku rindu dekat abang aku >.< . haha . sumpaa . tak tahu laa sejak bile . okayy . maybe sebab sepatutnye die ade dekat rumah nih due minggu . tapi die just ade empat lime hari jea . seriously bosan dohh (!) . okayy . jangan laa buat aku jadi bertambah rindu dekat die --'


Wehh-2 . tadikan . aku ad ela kan chat dengan member lame aku . budak pandai la wehh . mentang-2 aku dah tukar name . sampai tak kenal muke aku dah dekat FB . haissshhh . aku sepuk die ni karang . wehh . meh aku tunjuk chatting aku dengan die .


Err . ini lhaa --' . siot je kann . aku lempang karang die nih . lepas je die tahu . teros je die heboh kan dekat FB . haisshh Azfar nih . kalau aku jumpe kau . aku lepuk kau . buat aku mlu jea . then lepas die tnye mne dapat name baru aku . teros je die ....


orite babe . bagus beno hang offline . tak payah susah-2 aku nak jawab soalan pelik kau :/

Heishhh , serious tak tahu ape yang aku melalut nih . tuh la . si eryza suruh aku post . kan dah aku melalut . kehkehkeh . okayy la .

k . byee .

natasha mocchi :)