One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




tak lebih ponn --'

Okayy . post kali ni atas permintaan ramai menyuruh saya mengepost . kehkehkeh . *menipu je ni doh (!) sape la yang ramai sangat tu suroh kau kan tasha . ramai sengat ke kenal kau ni =.=' . HAHA xDD .

okayy . actually . malam yang hening nih . aku ade la kan nak cakap ni . haishh . tak boleh kuat-2 nanti ramai dengar . meh sini telinge kau ! *aku minat dekat sorang mamat nih* heyy . diam lhaa . jangan hebohh keyy . kahkah  . dah habis belom tasha ? okayy . meh sambong . aku minat doh dekat sorang mamat nih . sumpaa hensem doh . ramai gile la minat die . nih nak marah nih . cewahh . perasan sungguh kau nih tasha . macam die nak dekat kau . ok . ayat ni selalu keluar dari mulot aku . aku tak tahu la kenape .aku tahu . mungkin sebab aku tak SE lawa , tak SE hot , tak SE cantik . tak SE cute . tak SE pandai awek die yang dulu ehh . ehh . awek die dulu tu pandai ke ? kehkeh . jahat la kau tasha . sawan doh !

Hari jumaat sebelum cuti hari tuu . satu kelas die dah tahu yang aku SECRET ADMIRE die . adehh . meno den nak letak muko den nih >.<  naseb baek kau tak percaye . kalau kau percaye  . haishhh . lagi malu la kome . jawabnye . pakai plastik hitam dekat muke la nanti . malu punye pasal . sawan la mu .

Wehh . sumpaa . aku nak couple ngan die . tapi kenn . die nak ke dekat aku --' . pikey pakai akai la tasha oii . mane lhaa die nak . haishhh xD .

Actually kan awak-2 semua . saya dah takde idea laa nak cakap ape lagi . si Eryza la suroh saya post lagi kali nih . hehe :D nanti . one day . kalau saya dah jadi GF si die nih . saya cakap and bagi tahu awak semua siape okay . haha . siot la . perasan gile la tasha nihh xDD

k . byee .

natasha mocchi :)