One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Hari memalukan :'[

Hey awak . awak . awak . dan awak :] lame tak post . hee . *bajet jea :) okay . saya rindu die . err . actually tak de kene mengene dengan tittle hari nih . okay . dua minggu yang lalu . Err . maybe kod . lupe lahh :/ Telah diisytiharkan HARI MEMALUKAN SEDUNIA . okay . dah besarkan tuu . faham kann . err . sadis tahu :'( entah laa .

Okay . start hari isnin . mase sebelum rehat . cikgu tak masok kelas . err . dan dekat situlahh bermula hari memalukan tu . first kne pen dekat tudung sch aku . haiyooo . malas la nak cerita mcm mane boleh kene . hihi . then pergi toilet carik sabun . try cuci . cuci . dan cuci . tak boleh hilang . heishh . memag sadis betol lah kejadian tuu . baru hari first sch untuk minggu tuu . dah malang :( lepastu pergi kantin dengan muka yang tebal dengan pimples and pegang tudung and basah dekat tudung tu . teros beratur beli makanan . andd dekat beratur tu ade tiang yang baru di cat dengan menggunakan cat minyak berwarna coklat . Then masok kelas semua tegor . OH MY GOD !! Semua cakap . "susah nak hilang nih ." deyy . semua spoil kan aku . then nisa tawarkan diri nak ikot blek ostel . aku ponn balek lah . heishh . dah tukar baju semua . balek kelas balek . dalam 30 minit selepas . kene marah pulak dengan Sir . heishh . biul-2 .

Second day . Tuesday . HAHA ! bajet speaking loll . actually tak ingat la ape kejadian hari tuu . tapi memang malang :'(

Third day . Rabu . okayy . aku benci hari nih . first dekat perhimpunan pagi . aku pakai baju polis . k fine -.-' cikgu dah detect aku orang first kene seluar kecik . heisshhh . siot . malu bhaii . sorang-2 cikgu datang . tarik-2 seluar aku . then tanye pulak lah soalan sial nih . " Kamu kecikkan seluar ke ? " aku pon muke bengkek jawab . " ehh . takde lahh . memang macam nih . " sambil pandang seluar . ayoo . ape nak jadi haa . lepastu cikgu tarik suruh berdiri kat belakang . eeii ! malu nye la wehh time tuu . terpakse tebalkan muke je lahh . heishh . then kene dende lap cermin bilik guru. haiyaa . malunye saya ! k faine stop lah . maken malu lahh ! 
k then . masok kelas . cepat-2 aku siapkan kerje ringkasan semalam . okay . dengan express . tulisan huru hara . 10 minit lepastu . SIAP ! k. aku hantar la . yang kutip nye Hadi .die ponn pergi check buku aku tu sampai muka surat tengah . heishh . aku pon bodoh tak koyak kan . last-2 die ambik senyap-2 . and die pon panggil aku dan berkate " rahsia kau semua kat aku ." sambil tunjuk kertas tuu . Eiii ! sail punye Hadi ! bodoh . aku benci kau la bangsat . aku dah cakap hari tu . aku takkan maafkan kau selama lamanye ! . andd . sekali kau malukan aku . selama lamanye aku malukan kau . eii ! dah la gemok ! bukan tegap lagi dah . kau tu GEMOK ! sedar diri kau tuu . Sangap sangat nak berawek . awek semua tipu . tak pernah wujud pon awek kat FB kau tuu . dah la hitam . takde sape nak kat kau lah ! Semua tak suke kat kau lah ! Eii ! kalau aku terpandang kau ke . tak sengaje lansong . actually aku memang TAKNAK pandang kauu lansong sebenarnye . heisshh .

okaylahh . banyak sangat kate-2 yang agak tak sedap di sini . hee :D

k . byeee .