One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Not In Mood

Heyy :) err actually harini malas gila lah nak post . memandangkan ade stalker yang setia memaksa saya mengepost . okayy :) HIHI . Err *ade ke orang nak bace blog kau yang hodoh ni tasha ? HIHI . okay okay . bebalik kepade tajok , Not In Mood bermaksud takde mood lahh . tu pon tak faham ke . deyy , apelahh .

Hari tuu dapat result ujian lepas , okay , aku sengsara bile tengok  balek markah nye . Heshh , ape lah nak jadi dengan kau nih tasha . nak kate bahlol tak de lah sangat .*perasan sendiri :) KFINE -.-' nak tahu ta result aku ape , okayy , aku dapat 1A 1B , and selebihnye kau faham sendiri lahh . TAPI , Syukur Alhamdulillah , semua nye 60 dan keatas , C ponn C+ jea , tak de gagal , and tak de D :) Saya bangga dengan diri saya :) HIHI , sawan . okay lah , aku malas lah nak perah otak piker nak tulis karangan dekat blogg nihh ,

k . byeee :)