One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Selamat Berpuasa :)

Heyy ! Serious tak percaya esok puasa kan , pejam celik pejam celik , dah nak puasa .  hoi , jangan curik-2 makan ye semua :) Manfaat kan bulan mulia ni ye , hee ,*sejak bile aku jadi macam nih  , haiihhh , okayy . Berbalik kepada tajok asal kite , PUASA . Tahun ni ibu kate buat sepasang je baju kurung and beli sepasang siap , deyy , bosann la macam nih , baju tak banyak . Nak jugak macam tu haa , diorang tuu, 4 5 pasang baju raya , kite 2 pasang je :( heshh , tak nak raye lah tahun nih , *Deyy , puasa pon belom dah pikir pasal raya , ape lahh , Okayy-2 , aku harap raya tahun ni best gila , taknak macam tahun lepas okay , bosan gile , harap je first raye birthday aku , tapi hari yang malang ade lahh , ayooo ! Harap tahun nih aku puase penoh yaww ;) HIKHIK , yoyooo jea xD

Deyy , penatlahh , last word , Selamat Menyambut Ramadhan AL-Mubarak :)

k .byee .