One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




151cm rendah ?

Hello and assalamualaikum alls , hoi , how about your fasting ? *cett , sejak bile aku pandai cakap BI nih ? err , okay , macam mane dengan puasa ? ade yang ponteng eah , KANTOI ! Okay-2, sorry terbocor kan rahsia korang eah , HIKHIK . Err , nak tahu takk , tadi petang , aku buka puasa dekat kampung . Best la kott , then tengok  dua orang cousin aku , makaiihhh , tinggi nye , haihh , malu nye aku -.-' Yang Form5 , biase la tinggi , tapi aku tetap jealous dohh ! Yang lagi sorang Standard6 , err , okay , malu nak cakap , tinggi yang amat ! Aduhh , lagi la aku malu gile babun lahh . Then ummi diorang merangkap makcik aku cakap "Tasha dengan adiknye pon nak same tinggi dah" , haduhh , teros aku duduk dohh , malu la dohh :(' Haihh , AKU NAK TINGGI LAGI ! Lepas ni jadual aku penuh dengan gayutGAYUTanddGAYUT , haishh , bukan gayut dalam handphone okayy , gayut tiang lahh . Aduhh , aku malu gila la doh ,

Err , okayy la , i gotta go ! *mission after this ; wanna tall ! #tak semenggah betol post aku kali nih xD#

K , byeee .