One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Aku terase dengan kau :('

Okay fine ! Aku sedih wehh , kenape kau buat aku macam nih ? Aku tahu aku bukan  kawan yang PERFECT , BAIK , boleh FAHAM kau . Aku memang tak ade sifat macam tu . YE ! Kalau kau memang still anggap aku kawan kau , kenape kau tak text aku ? Aku tak ade number kau , so , aku tak boleh text kau . Kalau ye pon , sent messages dekat FB and cakap "Selamat Hari Raya" , that's all , aku tak mintak ape-2 pon . Aku just nak kau tak lupe aku jehh . Itu je wehh , susah sangat ke nak ingat aku nih kawan kau , Yelahh . Kalau kau nak aku pergi , aku boleh pergi . Thankyouu sebab pernah jadi member aku paling TIPTOP ! Aku sayang kau as a FRIEND ! Andd aku nak mintak maaf if sepanjang kite kenal , aku banyak menyinggung perasaan kau , termarah kau , termaki kau . And last word , Selamat Hari Raya Maaf zahir Dan Batin Kawan ! and Happy Becoming Birthday :) ,  okay lahh , GOOD BYEE !

Heshh , tukar topik laa , sodeyh den tahu . Tak tahu la macam mane aku boleh jumpe die . Kalau aku tahu bende ni akan berlaku . Aku tak nak kenal dengan kau #Unbelievable aku akan cakap macam nih :(' Sorry :)

Ehh , SELAMAT HARI RAYA ! lagi dua hari jehh , and last but not least . HAPPY MERDEKA DAY !

Hoi ! okayy lahh , tak tahu nak post ape lagi nihh , sumpah tak semenggah lansung :)

k . byee :)