One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




i like you more lahh :)

Heyy awak ! Err , okay , hari nih balek hostel dott , macam malas pon ade , actually suka pon ade laa , hihi , er , takde kaitan dengan tajuk laa . Before that , Selamat Menyambut Ramadhan AL-Mubarak alls . Heyy , jangan curik makan ye :) Berbalik kepada tittle hari nih , nak tahu tak siape yang aku suke tuu , HIKHIK , tu haa , artis yang berlakon Drama Hotel Mania , alaa , AF2 tuu , haiyaa , ni haa la , Anding Indrawani, kFINE ! Aku suke dia gilaGILAgilaGILAgilaGILA ! haa , kan dah beribu gila kau dapat . padan muka . Err , okayy , MAAF ! bulan puase kann , tak elok gadoh :( Deyy , die hensem kan , hensem kann , baik cakap YE , okay dah , boleh balik . HIKHIK . Jangan-2 , balek sini balek , cerita tak habis lagi , panjang lagi nih . Nak dengar lagi tak. nak tak , *anggukangguk

Tadi , tadi , aku dah jumpe FB die , k ,  aku suke . Then die approve lahh . Wahh , suke bertambah tambah laa . teros keluar bende nih .
wahh , suka gila lahh , then die teros request relationship married dekat aku , ktipu je , jangan caye laa , HIKHIK :) Zukk first time tengok die teros cair . err , zukk , aku tampar kau kalau kau jatuh hati dekat die . die aku punye okayy . deyy , carik lain laa , HAHA !

Eyy , okay laa , gtgo , hostel is waiting :) *tinggalkan comment anda okay :)

k . byee :)