One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Terharunye aku :') !

Hey ! Actually aku happy laa , nak tahu kenape , HAHA .  lawak laa , Member aku dah bagi birthday present lahh , That's all , BTW , lame lagi birthday aku , diorang dah bagi aku . Siti Aisah Binti Maswawi , Thankyou for your T-Shirt Elmo yang cute miut tuu , aku suke gile :) Hey guy , thankyou for your jam :) comel gila warne nye :) Aww , terharu gile time kau cakap aku kawan perempuan kau paling baik , alolo , terharu gila kau tahu , BTW , a million thanks my NEW BESTIE :)'

Hmm . Aku nak tanye kau something nih , boleh tak ? Hessshh , bukan kau laa , tepi siket , tuu haa , Haa , betol la kau . Kenape kau sombong gile gile sekarang , KFINE , kau memang tak suke ye kawan dengan aku  , yelahh , aku kan siape , tak hot macam kau . Dekat sekolah tak pernah pun nak tegur aku , kat FB lagi la , sapa pon tak ,  untunglah , orang HOT , tak tahu kenape , aku sedih kau tahu bile kau buat aku macm nih . Kenape wehh , aku buat salah hape sampai kau tak tegur aku lansung , selisih  pon tak pandang , aku bukan main gedik nak mengaharap kan kau tak lupe aku , memang betul kau dah lupe aku ni pernah jadi kawan kau kann , kau gaduh , touching hitu gini dengan GF kau , kau carik siape ,aku jugak , aku tak pernah pon mengungkit semua bende tuu depan kau  , tapi aku sedih gile :'( tak ape la wehh , oneday nanti kau tahu betape berharga nya KAWAN . one more thing , aku still anggap kau kawan aku sampai bile-2 , aku takkan pernah lupe kau , kau kawan lelaki aku yang aku rapat since  form1 .

Okay la , aku doakan kau bahagia okayy :)' Aku selalu doakan kau bahagia , andd aku harap , kau tak pernah lupe aku :)

k .byeee :')