One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




tinggal seminggu lebih jehh :)

Hey readers , macam mane puasa ? Alhamdulillah , 20 hari dah aku puasa . Pejam celik pejam celik tinggal seminggu lebih je kann , cepat betol mase berlalu ,  HAHA , sumpah skema ayat aku kenn , hikhik . Err , okay , blek cuti ni membosankann , baru terfikir , balek ni , boleh buka puasa cukop satu family , balek-2 tengok , abang aku tak balek , haishh , sedih betol la denn , hihi , i's okay la , next week die balek , then aku pon balek , boleh buka puasa same-2 :)

Last night , ade seorang guy STARP chatting dengan aku , actually guy is a boy right . Okay , he's 15 laa . Hakikatnye die lagi tue dari aku dott , Ehh , nak tahu tak die cakap ape dekat aku . kejap ehh jang :)
Haha , kelakar kann , haishh , aku still belom bagi jawapan lagi , Ehh , Mr.E , nnti i'll ask my husband dulu eah , HIKHIK #gila ,
Haa jang , maaf , tak semenggah sungguh post aku kali nih , NVM , just leave a comment yeah :)

k . byee :)