One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




10September2011 :)

Heyy ! Nak tahu tak kenape aku punye title cenggituu , that's mean my birthday lahh darling , HIKHIK :3 , even petang tuhh jamuan raya dorm tapi korang sekali kan celebrate aku punye BDAY . Ya Allah , aku rasa macam di hargai sangat sangat , thanks sangat-2 dekat kawan kawan aku .

Malam nye tuhh , aku tidur awal , sebab aku ngantok sangat , dalam pukul 12lebih , aku terjage , cari phone , e'eh , ade text laa , Eryza and Afzan bagi text wish birthday , lepastu Sara datang duduk sebelah aku terus nyanyi , Haha , aku hanya mempu gelak dalam mamai tuu , HIHI , thanks okay darling :) lepastu terus sambung tidur balek , esok pagi nye bangun mandi , jalan je , "Tasha , Happy Birthday" , Aww , terharu nye , Terima kasih :) HAHA .

Petang tuhh , siap siap nak pergi jamuan raya , Ohh , blablabla , tengok cerita Hindustan kejap sebelum makan sampai , berapa minit lepas tuu makanan sampai , then ambek makanan , bace bace doa , makannnn ! Yeahh , tu la mase yang aku tunggu gile lahh , tak lame lepas tuu , diorang pun tarik aku , then ade yang bawak cake dari tepi kiosk , aww , ade yang menyanyi , alolo , sweet laa korang :) tapi aku malu lahh mase tuu , First time seumur hidup aku orang buat kat aku macam tuu , aku  hargai sangat sangat mase tuu , korang sweet sangat , aku sayang korang ! Atas cake tu tulis "Cai , Happy Birthday" aisehh , terharunya aku cake tu tulis nama aku lahh ! HIKHIK , Then text-2 dengan afzan sambil sambil makan and snap snap gambar , Haiihhh , rinduu nye la masa tuu , rasa macam nak ulang balek  masa tu then taknak terus kan masa , stop untuk hari tuu jehh . Hari tu jugak lahh , ramai yang tanya , "Kau nak hadiah apa Cai ?'' Err , takkan la aku nak cakap , nampak beno tak malu nye , kalau boleh lahh kan , aku nak Xperia ARC tuhh , haihh , korang mampu ke lah nak beli kan , harga dia pun mencecah beribu hang tau , Actually Rm1300 jehh , haihh , JEHH ? HAHA , okay okay , saya tahu mahal :('

Okay , kejap ade pic laa :)

 Siap ade cake






 Actually Nisa tengah promote jam yang BF die bagi
HIHI :P

Eyh , dinda kanda semua , gtgo :) wanna make new haircut , gbyee :)

p/s : Thanks a lot semua :) Tasha sayang you allsss :)