One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Kan dah menyesal :|

Hey readers :) actually tak de benda nak share kenn , HEISHH . Eyy , exam akhir tahun nak dekat dah , tinggal sebulan je nak selak buku , study , okay , sekarang dah tak ada lagi keluar jalan-2 , gedik jumpa kawan , couple , BOYFIE , okay , NO MORE , kena fikir sekarang ni , buku , PMR next year , taknak turun kelas tahu depan , fikir itu aje sekarang nih . Aduhh , menggelabah aku bile cakap semua nih , darah dekat otak , jantung gerak laju  je bile fikir pasal PMR tahun depan . Siot , sape tak takut :3 . Okay , aku menyesal gila tak belajar gile-2 babun dari form1 , of course la exam banyak masuk form1 kenn , err , okay , lepas nih masuk hostel , study bagai nak rak yea , prep jangan tidur makan memanjang , malam sebelum tidur , selak dulu buku , bace ape yang patut , oaky , kene start dari sekarang , YEAHH ! HAHA #macam over je kann , AHH , lantak lahh :P

Dah-2 , jangan buat aku menggelabah okayy . Eyy , hari ni birthday Sara Aqila :) Darling , happy birthday yaww :) jangan sedih sedih yea , kite selalu ade untuk awak , and bestie awak Farah pon selalu ade dengan awak :) Tasha sayang Sara :)

Okay , budak gedik nak tunjuk Smurf yang die beli semalam ,

 Memet muka yang pelbagai , nikmatilahh :)




 Ignore hidung aku okay ,



Haha , lawak kenn , err , lantak lahh , Smurf tu steady je, aku yang over , HIHI :P

Okay la , GTGO :)