One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Saya Mintak Maaf ----->

Awak ! Saya tahu salah saya , saya tak patut kata macam tuu dekat awak , saya tahu awak marah sangat sangat dekat saya :( SORRY awak ! Malam tu saya tak ada mood sangat sangat , then dah dua hari awak demam , awak asyek kate nak mati , nak mati , itu je yang awak cakap , lama lama saya jadi fedup, then last word malam kelmarin texting awak , saya suruh awak pergi mati jehh , saya mintak maaf sangat sangat , sumpah , esok pagi nye saya jadi macam orang gile , bangun bangun terus hantar text dekat awak then mintak maaf , tapi text nye lansung tak deliverd , pukul 9lebih macam tu baru deliverd , awak lansung tak reply pun , Ya Allah , hampa nye hati saya , tapi tak tahu kenapa , saya tetap hantar text lagi then mintak maaf lagi , then sampai pukul 12lebih , still tak de jawapan dari awak, HUHHH ! Dengan hati yang berat and cover dengan muke yang happy , jalan balek pergi sekolah ibu , tunduk jehh sepanjang jalan , berat sangat sangat nak tinggal kan awak yang demam tuu , and 3 hari kite tak boleh text lansung , nak call awak , takut saya nih menyemak je , and masa awak terbuang macam tu di sebab kan angkat call saya yang tak berfaedah lansung nii . Lepas nih , saya tak nak lagi beli simcard or phone , and awak tak payah bagi saya phone , saya TAKNAK !

Saya mintak maaf kalau selama nih saya ade buat salah , saya memang tak gune , selalu sangat buat awak sakit hati , I'M SORRY :(' Last word , i miss you lott <3  !