One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Muhammad Afif 'Azhan R.Azimi

Sumpah susah nak percaya yang kau dah pindah , Kenape kau tak cakap dekat kitorang dohh . Serious semua orang risau and cari kau pergi mana , HAIHH . Balek balek , aku online FB then tengok wall kau , ramai tulis yang kau dah pindah . SUMPAHH , terkejut gile aku . Lepas ni , aku tak tahu nak sembang sembang dengan siape , nak cerita cerita masalah , nak gelak gelak , nak kutuk kutuk , nak tengok video dengar lagu dekat MP5 siape , HMM , bosan ahh macam nihh :( Seriously aku rindu kau , kau memang sporting gile :) Habes exam , kau datang lahh SUA , jumpa kitorang , kitorang rindu kau :('

Last pic kite ambek kan :)

Jangan buat aku sedih dohh , aku nak maaf kat kau . Seminggu sebelum kau pindah , kau bad mood ajekann , maybe sebab kitorang lepaskan semuanya dekat kau,sumpah tak terniat ponn . Sorry kay :)

GTGO :)

Last word ,  ILOVEYOUFRIENDS :)

k , byee :)