One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




No Caption ----->

Hye awak , dah lame tak post kan , kite lupelahh pasal blog , asyik fikir pasal rombonga sampai lupe blog . HAISHH , kesian kesian . HMM , penat giloo doh buat kertas kerja nak pergi rombongan , kene kire hitu hini , bayaran bagai , then , bayaran naik , kene ngate pulak dahh , haduhh , susah nye lahh , tu lahh , dulu offer nak sangat jadi setiausaha , hamek kau , macam macam kau kene , sabo je laa :(

Haa , semalam kenn , aku usha phone tak sudah sudah , HAIHH , aku cakap kat ibu yang aku nak phone xperia arc or xperia x8 , then ibu kate , "SERIBU ?" aku pon ckp laa ,"Alaa , seribu je ponn ," HAHA ,ibu pon kate la , kumpul duit sendiri , HAIHH , sawan dohh , aku susah la nak cekop kat mana kenn . Last last aku usha yang murah je kann ,  dalam tangan ade 300 lebih je , nak beli phone ape yang jename jename bagai , aku malu la wehh , member member semua ade phone , siap tukar tukar phone , cerita cerita pasal phone sendiri , aku , mane ade semua tuu , ahhh , aku tak kira , kalau aku kata aku nak , aku akan try usaha dpt gak , tak kire la ade berape duit dalam tangan sekarang :('

Hoi , aku mintak maaf doh , aku tahu aku salah , aku tak tepati janji janji aku dulu , tapi , kau yang mintak aku tinggalkan kau , aku ikut ape kau mintak , and sekarang kite dah tak ''couple'' , aku dah single , aku fedup la wehh couple dengan kau lame lame , kau suke tipu aku , kau suke janji macam macam , tapi kau tak pernah tunaikan , aku benci laa jadi macam ni , penat diperbodohkan dengan lelaki macam kau . Lepas ni , aku harap sangat kite lost contact , kau carik laa perempuan lain , yang kau boleh perbodohkan lebih dari aku , aku bukan perempuan bodoh okay , lepas ni , kau tak payah nak dok jerit jerit panggil name aku time aku nak balik sekolah , takpayah la lagi nak dok usha aku nak pergi mana , kalau boleh , aku taknak nampak kau , tolong bagi aku mase nak lupekan kau , jangan pernah wujud depan mate aku , LASTWORD , aku still sayang kau course kau lelaki first yang selalu buat aku happy ,  and aku benci kau , sebab kau selalu tipi aku .

Okay , ubah topik , hari tuu , actually dah lame dahh , aku , Sara ngan Iqah , lepak-2 kat padang setiap hari rabu , then kami snap-2 pic bagi menghilang kan bosan . HIHI

nikmatilahh :)
#depan kiosk
aku yang senyum sorang sorang


 Mulut Iqah kecik gile




Padang sekolah :)


 Tasha gemokkk ! YEAH !








k , byeee :)