One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Try an Error :)

Hye , how's your life ? Err , okay , what ever laa, , actually tak reti la nak ber-speaking speaking bagai . HIKHIK . Betol la kate orang , makin kite nak lupe and benci someone , makin kite rindu die . Hmm , aku nak sangat lupe kan dia , tapi makin lame akumakin teringat kat die ,btw , sekarang aku dah boleh sikit demi sikit , dah sebulan aku lansung tak contact , tegur , jumpe dia .#Wish me luck to forget him yea :)

Eyy , nak tahu tak , tadi Eika call number rumah aku , then die terus cakap pasal budak yang aku minat sangat sangat tu *MR.K . Wahh ! Suke nye aku ,  lepas je cakap pasal die , aku lansung tak berhenti senyum kau tahu :) Siape tak suke , Eika cakap die mintak number aku , heishh, you're late laa , aku mane ade phone dah :( Lepastu , Eika cakap ape tah , aku lupe laa , HAHA , then MR.K ade cakap , ade orang tergila gila kan aku , hoi , tapi aku tak tergila gila or suke die ponn , ape ape jadi pon, kalau boleh , aku nak kau #AYAT SS :( ERR , tapi aku dah minat gile kat kau dohh , before that , Eika kate si MR.K ade tunjuk kat Eika gambar GF die , then Eika puji aku lahh "Chai lagi cun" *Lebih kurang la ayat die , HAHA , MR.K  nye just senyum jehh , wahh , HAHA , suke nye aku :)

Dua minggu lepas , aku , Chitie , Etot , Iqah ,Afif ngan Paan , maen snap-2 gmbar dekat webcam :)
HAHA ! *Paan siket jehh .

*Masing-2 buat muka





 Try juling kan mate

 Peace (Y)
 

 Heartbeat
 ANGRY BIRD :)

 Afif with his spectacles
 *ignore aku


Aku bulatkan mate , Etot pejam , HAHA !





 Paan tinggi sangat lahh , haha !
Masing-2 bulatkan mulut

Eyy , gtgo , ade kenduri arwah dekat kampung :)

k , byeee :)