One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Bosan gilaa=='

Haihh , sumpah dah tengah malam baru terfikir nak on blogg , lama gila aku tak update , edit ,and post entry baru lagi laa :| Soriously rasa malas gile nak online pelbagai lepas nehh , nak study memanjang okay xD Otak wa memey bahlol sampai wa boleh langkah satu kelas kebawah :| shiott , ibu bising gile la bile tawu wa turun kelas , then tukar warne kain pulak tuhh , HAIHH , tahun depan satu set jenama Canggih , and ibu cakap , malas dah nak buat , beli siap jehh teros , okay , wa ikut ape die cakap :3 

Tadi , Zul chat la dengan Mr.k aku tuhh , then die cakap lah , aku kirim salam , then die replied , ''ok'' , kfinee , wa tawu wa bukan sape2 dalam hidup lu , tapu wa nak lu hargai wa . Ade member aku cakap "kire untung la Mr.k dapat kau , ramai lagi minat kau ,kau pilih die jugak yang takkan pernah minat and suke kat kau tuu , kalau die tak hargai kau , aku tak tawu nak cakap ape dahh '' haha , lawak kenn , actually , die lebih pentingkan adek dclay dia dari aku . kayy , aku faham , adek dia dapat dulu dari aku , so , aku mengalah , and now , aku tarik diri#ayat sakai#haha , Eryza dengan zul tak sudah2 pujuk ajak pergi KL tuhh , then aku ade cakap kat Zul , kalau aku pergi , aku taknak jumpe Mr.k boleh , haha , permintaan terakhir aku . hewhew , 

Eyy , dah malam , ade orang pesan suruh tidur awal ;) haha ,

kbyee :)