One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V





Bismilahirrahmanirrahim :)

 Heyy awekss , pakwess . HAHA. Thanks btw dekat cik Eryza yang dah edit blogg I menjadi macam nehh. Act tak siap lagi sepenuhnyaa , sebab die tak explore sepenuhnya macam mana nak editt . haha

Ohmyyy , tahun depan PMR xD Kau percaya ? Ahh , lantak lahh , yang penting aku tak percaya lansung aku dah nak naik form three . LOLL , tahun depan satu kelas dengan ex. Maken menggedik lah die nanti sebab aku satu kelas dengan dia. Okay , kau nak sangat kite classmates kan , aku tampar kau kalau kau nak mengada dekat aku. Kelas tu tahun depan ramai budak aspura. Haihh , aku mana suka diorang tu sangat , sebab diorang suka BAHANN aku . cibaii gila lah aku rasa bile kene bahan dengan diorang . Aku tak tahu la macam mana tahun depan =.= 

Dah seminggu aku demam kau tahu -.- Errr :/ rasa macam nak mampuih pon hade . Okay la , lame.lame bosan kau tahu . Nak taip pon payah . Dengan kuku panjang nyeee . Haihhh -.- Saya pergi dulu :)

k byeee :)