One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V





Bismilahirrahmanirrahim :)

Hye adinda kekanda , actually aku tak tahu nak cerita ape entry kali ni . Eh , kau nak tahu , aku sekarang mula berjinak jinak dalam twitter , macam best je , so aku join je lahh . Lastly , memang bestttt tweet tweet semua . FB sekarang lembab macam siput kelaparan . Nak chat semua pon payah , lembabbb bebenoooo :/ 

Sebulan yang lalu , ade seorang mamat ni start chat texting semua dengan aku . Eh , ni rahsia , jangan cakap dengan orang kayy :D Dia cakap , dia minat kat aku . Okay , aku tak kesah apeape , sebab memang ramai cakap macam tu kat aku . Bukan nye hape , lelaki semua same , nak percaya takde guna , percaya lagi takde guna kan kan . Dia suka mengaku dirinya skandal aku , aku so on je la , suke hati kau la kan nak kate ape , aku tak kesah . Setiap kali kau habes paper je , mesti time aku balek sekolah . Time selisih , aku senyum je sepanjang kau jalan tu . 

Pernah satu hari tu , kau pandang aku gilagila , kau senyum semua aku tak pandang . Kau nak tahu kenape , tibatiba balek tu aku tak ada mood nak pandang lelaki yang ade depan mata aku. So , aku nak mintak maaf :) Aku hanya mampu tutup muka aku dekat kertas yang aku tengah pegang mase tu . Balekbalek ostel , aku teros on phone . Dah petang siket , kau call , then kau tanye kenape aku tutup muke mase nampak kau , aku boleh tipu je , aku takboleh nak terus terang time tu , and aku nak cakap thanks sangatsangat , hari tu kau je yang boleh buat aku senyum balek :D HEE :)

Kau ade cakap kan , kau suruh aku tunggu kau sampai kau habes SPM , yee , aku tunggu . Tengoktengok kau dah habes , sampai sekarang kau menyepi . Sokeyyyy la , lagipon aku taknak kacau kau happy dengan adek dclair kau . Aku rasa aku macam menyemak je . Aku tengok adek kau sayang kau gilagila , and dia rasa macam ade sesuatu yang menyemak dalam hubungan korang . Ohh sokeyyy , aku taknak ade apeape dengan kau lagi . Jaga diri kau baikbaik , aku doakan result SPM kau nanti terbaikkk , kau kan pandai , jangan risau :'] 

Okay la , GTGO :)

Kbyeeee :)