One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V





Bismilahirrahmanirrahim :)

Ohh kekandaaa , adindaa tiba.tiba mengidam nak makan cheese cake . HAHA , kmerepek ! LOLL , kau tahu semalam aku pergi makan Pizza sebab ayah aku tibe.tibe mengidam nak makan , macam perempuan kan , haha . Okay first order chessy bites pizza . Entah berapa minit lepastu baru sampai , okay , adik aku pon bagi lah satu dekat aku . First rasa aku dah buat muka , kau tahu masinnnnn gilaa . HAIHHHHH -.- Ayah aku dapat yang tak masin doh , tapi yang kedua baru die tahu betapa masin nye pizza tu , HAHA :D Time tu demam aku tak okay lagi , tapi disebabkan hasrat yang membuak nak jugak pergi makan , ikot je lahh . Pizza tu sorang dapat dua , aku je satu sebab tak ada lansung selera , ibu aku cakap untung bawak orang demam , tak ade la die mintak macam macam ikot selera tekak dia , HAHA :/

Yeheee -___- hari ni nak jumpe anisMS :) Rinduu la dekat diee , hihi .

okayyy lah , GTGO .

Kbyeeee :)