One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V





Ehh awak , tadi kite usha la blog member kite neh , die ade tag something laa. Thanks Farhain for the tagg :)


Rules : 

▲ You must post these rules.


▲ Each person must post 11 things about themselves in their journal.


▲ Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new question for the people you tagged to answer.

▲ You have to choose 11 people to tag and link them on the post.

▲ Go to their page and tell them you have tagged him/her.

▲ No tag back! Remember that okayh?!

▲ No stuff in the tagging section about ''you are tagged if you are reading this'' You legitimately (a.k.a really, trust with all honesty) have tagged 11 peoples.

11 Things About Me :)
  1. Nama aku Nur Natasha Alya , orang panggil tasha , aku tak suke orang panggil aku alya :/
  2. Tahun depan 15 tahun
  3. 10 September 1997 mak aku lahirkan aku atas katil hospital
  4. Aku suke Cristina Perri , Sheila Hamzah. Awal Ashaari jugak ! Die husband aku kau tahu.
  5. Cadbury Blackforest <3 Aww , buah hati jantung aku :)
  6. Aku korek hidung 11 kali je setahun -.-
  7. Hobi aku , tak tetap lansunggg .
  8. Kalau bolehh aku nak Xperia ARC 
  9. Cita.cita aku nak jadi akauntan , tapi kadang.kadang berubah , nak jadi pengurus lah pramugari la macam.macam. Tapi yang penting , aku nak jadi Boss , taknak jadi kuli lagi okayy :)
  10. Teringin nak adaa Fixie !
  11. Aku nak Pashminaa macam.macam corak , tapi malangnyee mahal sangat harga satu Pashmina yang orii .
Question from shee :)

♡  First Impression awak bila awak jumpa saya ?
Happyy , nak hug lama.lama , taknak lepaskan :D HEE


♡  Ada tak lagu yang serupa dengan kisah hidup awak ? Lagu apa tuu ?
Saya tak tahu lahh , saya kurang minat dengan lagu.Tapi saya suka semua lagu Christina Perri <3


♡  Favourite Colour ?
Ofc merahh , sukaa gilaaaa <3


♡ Awak rajinn tak update blog ?
Kalau rajin , raji sangat , kalau malas , tak bukak lansung blog ni .


♡ Dalam banyak banyak tempat , awak teringin nak pergi mana ?
Parisss ! Saya nak tengok Eiffel Tower !


♡ Baskin Robbin / Tutti Frutti ?
 Baskin Robbin


♡ Suka Greyson Chance tak  ? Kalau suka kenapa ? Kalau tak , kenapa ?
 Sukaa ! Die comel macam saya . kan kan *perasan* haha


♡ 4 nama kawan awak yang awak paling sayang :)
First , Nurhanis . Die BFF saya since standard 1. Second Farhain , hihi , die baikk macam saya *haha.
Third Siti Aisah , die omeii , baik gileee . Member first aku jumpe time masok form 1. Last, Mimie , die lockermates sejati aku :)


♡ First crush awak siapa ?
Tak ada *nampak sangat tipu* HAHA


♡ Awak pernah in a relationship tak ? Paling lama berapa tahun ?
Setahun lebih .


♡ Finally . awak sayang saya tak ? hahaha menggedik sebentar XD
Ofc saya sayang awak gila.gilaa !




Okay , saya dah buat kerja saya :)


Now , question dari aku pulak .



  • Awak sayang siape lebih . Family , kawan , BF/GF . Sebab ?
  • First impression awak terhadap saya .
  • Kalau saya ajak awak hang oneday nanti , awak nak ikot ?
  • Twitter, FB , Myspace , Skype . Mane lebih awak suke . Sebab ?
  • Kalau awak suke seseorang tu , ape awak akan buat ?
  • Berapa kali awak korek hidung dalam masa sehari ?
  • Hostel , rumah . Mane awak suke . Sebab ?
  • Style ape yang awak suka sangat . Sebab ?
  • Bagi 3 nama kawan awak yang paling awak sayang .
  • Betol ke jawapan number 6 tu ?
  • Saya sebagai ape dalam hati awak :) HEE

Denga hati yang senang , aku tag dekat
anis | Farhain | Chitie | Eryza | Eika