One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V





Hi, Assalamualaikum.
Bismilahirrahmanirrahim :)

Jyeahhh, hye husband, hye wife :) Eh. Tetibe. Haha, trololololoooo. Saya bosan -.- Errr :/ Kau tahu, aku minat gila gila nak mampuihhh dengan Big Time Rush, aku suka lagu dia yang Til I Forget About You. Memang best, lagu dia rancakkk :D Ahli dia yang Logan Henderson tu hensenggg doh. Tergugat gak iman tengok dia. Haha

Eh, lagi seminggu je nak sekolah. Seriously tak percaya. Tahun depan satu kelas ngan ex, lagi ah tak percaya. Waduhhhh, dia dah lah sekarang try nak putus kan friendship, dulu dia yang beria nak kawan cam biasa ngan haku :/ Ksambung ! Tahun depan dah tak boleh nak jalan sama sama ngan Husna and Eika pergi kelas ERT, sepakat ponteng, tapi last last masuk jugak kelas ERT uw, masuk kelas lambat lahh, makan makan kat kantin dulu, doa ramai ramai biar cikgu mesyuarat or tak datang. HAHA , klawak ! Next year, aku kene pergi ngan budak classmates baru and budak Ded yang ERT, errrr, aku janggal ! Okay, aku taknak semua bende tu berlaku. Faham -.- Tak kesah la macam mane pon, aku tak nak bende tu berlaku. Stop the time !

PMR 2o12, errr, kau percaya, lagi lah tak :/ Wish me luck okayy.


Kbyeeee :\