One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V





Kene tag lagiii :)

Bismilahirrahmanirrahim :)

Thanks cik Siti sebab tag dekat saya :)

Question from her :)

❤Awak suke saye tak ? kalau suke or tak suke , sebab ? 
Mesti lah saya suka awak , awak baek gilaa , awak selalu ada time saya susah senang sedih happy :)

❤Awak dh tak mandi bape tahun+bulan+hari n reason please ? 
Saya mandi setiap masa , Ohmyy , kesian dekat parents saya sebab bil air naikkkk .

❤Bape kali korek telinge dlam sehari ? 
Saya tak kiraa , 

❤KFC . Mc.D . PIZZA hut . A&W . mane awak paling suke ?
Saya suka chesse cake *saya suka buat pilihan jawapan sendiri*

❤First crush awak sape ? 
Awak orang kedua tanya. Okay nextt !

❤Suke superjunior tak ? kalau suke kenape ? tak kenape ? 
Suka , sebab ada Henryyy. Die omeii macam saya kan kan *HAHA

❤List kan name kawankawan awak yang paling awak sayang .
Tak larat nak list kann , ramai benooo . Saya sayang semua kawan saya .

❤Suke Angry bird or Smurfette? 
Elmoooo ! *Ehh , ade termasuk ke ?

❤Kalau awak ade duit 1 juta . awak nak wat pe ngan duit tu ?
Saya nak happy kan parents family , kawan.kawan , last but not least mr.K saya :)

❤Awak akan wat pe kat orang yang awak suke ? 
Saya taknak buat ape.ape , saya nak tengok dia happy da cukup :)

❤Okayokay , awak sayang saye tak ? sape saya dalam hati awak ? HAHA , gedik nye,

*chopchop , perempuan x penah lari dari perkataan GEDIKss okay ? 
Perempuan dah sebati dengan perktaan tu :) Awak seorang yang pentingg . Saya sayang awak sangat.sangat !

My work done :)