One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Mate oh Mate T.T

Heyyyyyyy , kau tahu ape mimpi aku post memalam cenggini . Sebab perot aku berkeroncong minta di isi . Gila rugi lah aku rasa tak makan . Ayah aku suruh lah masak ape ape , telur ke ape ke , demi perot jugak . Haihhh , ape punya anak lahh , tak dengo cakap orang tua . Halohhhhh :/

Kau nak tahu , nak kan nak kan . Phone aku buat hal . OMJAYYY , time time sekarang la nak buat hal , esok nak pergi Langkawi dah . Tadi petang aku cakap la dengan parents aku pasal phone tu . Mulemule cakap kat ayah aku 

Aku : Yah, phone rosak lah , beli baru.
 Ayah : banyak duit , haa , ni haaa (sambil tunjuk iklan samsung galaxy notes)

Lepastu aku pergi tepi rumah aku kejap . Then cakap pulak kat ibu aku 

Aku : Ibu , phone tu dah rosak , beli baru nak blackberry
Ibu : Kumpul lah duit . Ibu beli Samsung tu pon kumpul duit taw.
Aku : Alaaaaaa , mane nak korek duit nye ?
Ibu : Ibu ada duit gaji , yang phone sony tu pon beratus membetol kan nye
Aku : Dari beratos betol kan , baek beli baru je.
Ibu : (merenung tah hape bende tah)

So , aku blah lah kan . Haihhh , tak tahu nak menagih simpati dekat siape lagi . Malam tadi aku mintak phone dekat Zul , then dia suruh aku puji pelbagai pasal dia dekat wall FB aku . Aku pun buat lahhh . Lepastu kau tahu dia bagi ape , Blackberry yang ada dekat google . Gile bengang la aku mase tu . Rasa macam nak tampar tampar je muke dia . HAHA , tapi die ade janji lagi sekali , nak bagi aku Blackberry tahun depan . Jyeahhhhh , aku suka doh .Lagi satu dia kata nak buat Birthday Party aku besar besaran . HEEEE :D Baguih anak aku . HAHA

Yang penting sekarang aku nak phone baru oihhhhhh xD

Eh , tiba tiba teringin nak tanya . Kau pernah rasa menaruh harapan dekat someone ? Mesti pernah kan kan . Tipu ah takde :/ Kau tahu , aku pernah menaruh harapan dekat sorang lelaki ni bernama TETTT *nama dirahsiakan* Kau tahu kemain aku tunggu macam nak gila , last last dia buat bodoh macam tak pernah kenal aku . Eeeee ,  aku rasa macam diperbodohkan and kene Game dengan lelaki . Haihhhh , sekarang GAME OVER ==' Aku taknak pape dah dari kau . Bila fikir fikir balek , aku ni macam merampas . Kayyyy , memang semua yang minat ada kaitan dengan aku semua , even sebagai kawan , memang semua ada kaitan dengan orang yang aku rapat . haihhh , ape bende lah semua ni , aku tak nak pon wehhhh :/ I'm sorry :\

Okay now , saya nak buat pengakuan , rasa sayang baru nak ada untuk dia :/ Sorry sangat sangat , susah sangat nak sayang orang baru yang ade dalam hidup aku . Dulu mase Ex aku yang lain . Act , dua orang je , macam banyak je gaye nye . Ksambung , kau tahu aku ambek mase berape bulan nak sayang ? 6 bulan lah jugak , lama kan. Mane tak lama , perasaan tak boleh di paksa kan . Semakin lama die berhubung dengan aku , call semua , dari situ aku boleh ada rasa tu semua :/

Tahun depan , aku turun kelas . Perghhhh , memang kain biru lah jawab nye , tadi ade sorang budak pandai ni, chat la dengan aku , die tnye kenape aku turun kelas , Oh cek kiahhh , saya tak usaha macam yang kau kata tu lah kot :/ Malu lah I tahun depan , taknak jumpa mr.K lagi dahhhhhh :\

And tadi aku dengan siti mengarut tah hape bende tah pasal gangster , die bagi nama aku Achai , sengal kan , nama dia kemain sedap . Sam , haha , kunik pulak orang baru , nama dia rajakun kot tak silap , I tak tahu lah . Kau tahu si Sam tu kalau boleh dia nak semua orang bawah naungan dia , I tempeleng karang . HAHA

Okay lah awakkk , mata tiba tiba dah berat lepas buat karangan sebanyak . Eh , saya tak kira , kau kira lah sendiri  . Hihi , esok nak pergi Langkawiiii , okay , saya sukaa

Kbyeeee :)