One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Ombak Rindu oh Ombak Rindu :']

Assalamulaikum :]
Bismilahirrahmanirrahim :)

Heyyyy :D Semalam kan hari Rabu . Haha , aku keluar dengan Ct , Nina , Eika , and her brother :D Aku tengok ombak rinduuuu :) Suka gila dapat tengok cerita tu , sweet nak mampuihhhh :/ Sedih gilaa , kau tahu . Aku nanges , tak caye kan , tak caye :/

Actually sebelum tengok cerita tu , pergi makan dulu , lepas makan maen bowling kejap. Jyeahhh , aku menang lahh , act markah nye 78 je , tak lah bangga mane , sebab aku nak lebihhhhh :/ Tapi tak dapat . Malas lah nak cerita panjang lebar , kau usha je gambar yang aku upload ni :D

Nikmatilahhh :D

Yang atas sekali tu , Ct *first time dapat kalah kan dia :D
Second tu , Eika , kau tahu kenape A ? Tak tahu kan baek diam :D Sampai last '-' abang dia teros gantikan haha
third , yeahh , aku lah tu :)
Last Nina , teror jugak dia maen , rasa tercabar gila aku :D HAHA



Pekerja petronas yang baru :D HAHA

 Aku dapat award , kau hade ?

 Saya bangga dengan number 9 *bulan lahir aku :)


 Tanpa motif :D HAHA

 Haaaa -.-
 Awww , sho shweettt :D
 Aku tak tahu ape bende yang aku makan . HAHA

 Aku sedut straw , Ct sedut sudu .

 Kau tahu kenape aku buat muke ? Tak kan tak kan :P


 Sweet tak sweet tak

 Dia memang suka senyum sorang sorang . haha

 Aku tak tahu kenape die buat muke macam tu =='

 Die diet , mane makan nasi :D

 Jangan tiru aksi ini dirumah atau di kedai makan . HAHA

 Ct gila dengan bende tu :D

 Eika's turn to eat it :D

 Motif ? Tiada -.-


Awww , omei kan , omei kan *perasan* HAHA

 Nina search for her shoes :)

 Ct sengal snap mase aku tengah cerita :D







 Sebelah tinggi sebelah rendah *janggal gila*
 Pilihan Ct , so aku pilih la jugak :]

 Aku nak kasut ni  ! Tahun depan nak bawak pergi sekolahhh :]


 Nina nak sangat kasut ni . HAHA

 Slipar Elmo aku , kau tahu , aku sayang gile slipar ni :]

Pic last sebelum balek :D

Okay la , GTGO , my mom back ! 

kbyeeeee :D