One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Thanks Myra :)

Hi Assalamualaikum :)
Bismilahirrahmanirrahin \m/

For the third time titew kene tag :) Heee :D Thanks Myra *kenyitmata HAHA. Ni nak straight ke , kene ikut rules? Okay lah. Titew ikut rules lah kan.

Kalau kau tak nampak. Click je, tak ada papan tanda dilarang kan :)

A short poem about mehh :)

  • Tasha for short . Nama gedik Alya *Euwwww* aku tak suka nama tu =.=
  • PMR cndidates 2012. Omaigoddddd :/
  • Citacita nak jadi boss :)
  • Blackberry ! Phone ni aku suka gila gila. Entah tak tahu kenapa -.-
  • Aku suka tengok TVIQ :|
  • Doakan saya 8A PMR :)
  • Obses gila gila dengan cerita HouseFull , confirm tak tahu cerita apa kan :/
Soalan cepumas dari Myra :)

*Nickname awak ?

Nickname saya, macam macam, tapi sekarang orang panggil 'chai' , BTW, tu cerita dulu :) Just call me Tasha


*Selalu kena buli tak ? dengan sape ?


Selalu. Dengan bebudak hostel. Haha. Mana ada lah. Semua baikbaik belaka. Tak pernah mebuli.


*3 Bff yang awak paling paling paling sayang :)


Ramai sangat. Saya sayang semua kawan saya :') Beruntung sangat dapat kawan macam diorang.


*Pengalaman yang paling tak boleh lupa dengan 'someone special' *state whom .


Jalan jalan berdua dengan dia. First timeee! HAHA. Mintak bende lampu yang terbang masa dekat I-City. Memang dia belikann. HAHA. Lawak kan. BTW, dah tersangkut atas bumbung. Gila sedih lah :'(

*First impression awak bile kene tag dengan kite ? hehe , winkwink ^^


Heee :D Mestilah suka. Dalam hati berkata "budak comel ni tag kat kite lah :D"


*Awak sayang kite tak ? # takde keje -..-


Sayang. As a new friend :)


*Bila ada orang tetiba tak kenal , tegur awak , ape awak buat ?


Pandang kejap. Teros pergi -.-


*Single / Taken ? And , if taken , state why awak plih dia jadi bf awak :)


Taken :) Saya pilih dia sebab saya suka dia. Haha. Klawak :D BTW, saya memang dah lama simpan perasaan dekat dia. Akhir bulan Oktober baru lah first time seumur hidup dia chat. Walawehhh. Suka nya masa tu :')


*Tempat yang teringin sangat pergi . And why ?


Paris. Memang simpan hasrat nak pergi sana. Eiffel Tower <3


*If kite dapat straight A's Pmr nanti , awak nak bagi apa kat kite ? *menggile :3


Kite nak bagi. Hmmmm. Awak nak ape?


Bagi awak , kite nih person macam mane ? jujur okay jujur :)


Seorang yang peramah and open minded :)


Okay, my work done already :')

11 secret from you :)

  • Makan untuk hidup. Hidup untuk makan. Mana awak pilih?
  • Awak lebih sayang siapa? Mak ke bapak. Kenapa?
  • Harta , kasih sayang. Mana lagi berharga bagi awak? Kenapa?
  • Fav song yang ada kene mengena dalam hidup awak, apa dia? dan kenape ?
  • Setahun berapa hari jam minit saat?
  • Layan cartoon? *soalan lawak, lupakan
  • Bagi 18 nama orang guru dekat sekolah awak .
  • Soalan keberapa ni?
  • Awak suka buat lawak tak?
  • Kalau birthday BF/GF awak, awak biasa bagi ape? 
  • Saya nak awak doakan saya straigh 8A's in PMR :) Thankyouuu :')


 tag kepada anda yang bertuah *tepuk tangan siket*