One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Untilted -.-

Bismilahirahmanirahim :)

Kehadapan kekanda :) HAHA , bosan kan jadi manusia :/ HAIHHH *tak pernah rasa nak bersyukur* HAHA . bongokk :3 Tak tawu kenape , bile ade rasa nak halau , bile dah tak ada , beriaa nak suruh datang balekk . Kmerepek ! Jangan tanya ape.ape , aku tak tahu ape aku cakap -.-'

1December2011 , birthday cousin aku Luthfil Hadi . dah cukup enam tahun . LOLL , tak tahu nak wish macam mane , wish dekat FB je lahh *kecik.kecik dah ade FB wehh*

PEACEE (Y)
Beriaa nak kenyit mate . Last.last macam neh jugak  . HAHA
P/S for him , sorry Afil , kakak takde hadiah la , mintak dekat ibu dengan abah yea :) HEE , lastlyy , kakak malas nak upload masok FB , masok blogg pon jadilahh :D

Okaylahh . GTGO :)

k byeee :)