One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




The day's coming -.-

Hi, Assalamualaikum,
Bismillahirrahmanirrahin :)

Dear readers, Heee ^^ the first post for 2o12, hari tu tak boleh nak buat macam Mimi, last post for 2o11 :\ Okayy, Esok nak balik Hostel. Jyeahhh, hostel dah melambai dah tu, sabaq satt, belum lagi, ada berapa jam lagi, watlekk ah hostel. HAHA xD

Malam tahun baru tu, tibatiba hati aku terdetik nak text Afzan, heee ^^ aku punss text lah dengan dia, sembang hitu hini, then dia ada cakap, kalau aku main dalam kelas dengan Ejot, siap haku :/ Haihh, aku pulak yang keno, tak apolahhh, nak pandai kann ^^ Hihi :D Kau janji nak ajar aku math kan, aku bodoh math siket. Baideway, thanks friend :>

Hoi, saya rindu Mr.K saya ;> Tahun depan taknak jumpa dia. Haha, aku malu dohhh. Dia seluar hitam, aku kain biru. Errrr :/ Malu malu malu malu malu *gelengkepala*

Excited pulak nak check in hostel esok. Aku janji dengan Kak Syaa nak bagi choclate. Esok akak datang aspuri kita taww mintak ^^ *hewhew. Lepas check in teros balek. Tralalalala, saya malas nak duduk hostel lelama. Baik balek pergi hostel adek aku pulak, boleh tahu macam mana condition asrama diorang. Boleh buat perbandingan siket ^^ Hihi

Ehh. okay lah, malas nak buat karangan, baik aku buat essay BI lagi baguihhhh -.- Layan lagu bila aku jatuh cinta dengan Big Time Rush pon hokayy gak kann ^^ HAHA

Kbyeeee :)