One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




ILOVEYOUUUU :>

Hi Assalamuaikum :>

Actually, kali nehh entry aku untuk my beloved adopted sister :> HEEEE ^^ Baideway. Happy birthday sayang. Hoho. Yeahhh. Hadiah tak ada lagi. Nanti akak post teros dekat rumah yea. Tibatiba terasa bangga sebab adik call akak pukul 12 tu, Patot nye akak yang call adik kan. Haihhhh. Haha. 


Rindu gila kot dekat dia nehh. Haihh, apesal lah turun petang, nak jumpa petang dekat ostel pon susah. Tak apelah kan, Nanti naik kelas kayyy :)

Ehh. Tetiba nak sangat ingat balek bila declaire hubungan as adopted sister nehh. Mulamula mintak declaire ni pon sebab ramai cakap muka kita orang sama. Haha, then aku pon hantar lah Zuk suruh mintak kan declaire. Biasa lahhhh, first time jadi senior kannn. Dapat tawu ada muka sama. Nak lah mintak declaire kan. Kayyy, mula mula malu nyaaaaaa bila nampak dia. Lama lama, dah biasa kayy buat macam biasa lah kan.

Masa dekat bilik prep, kita orang sajalah duduk sebelah sebelah, then aku dengan dia tunduk. Semua cakap sebijik gilaaaaaaaaa. Haha, kayyy aku ada kembar, Kau hade? Tak kannnn. Haha. Dia lagi tinggi dari aku kot. Jumpa dia je mesti kene jengket kaki. Haha, lawak gilaaaa.

Eyy, lastly just wanna say, IMISSYOU Sister :> Jaga diri. Sayang kamu setinggi langit. Ada masa kita dating. *ECEHHH~ Haha,

Kbyeeee :)