One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Never Ever !

Bismilahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum :>

Let bygone be bygone lah Tasha. Benda dah berlaku kan, tak boleh nak patah balik. Betol kan kan. Biarlah dia orang, asalkan bahagia. Aku punss tumpang sekaki :> Even hati still sakit and tak boleh terima kenyataan sekarang. Tapi aku akan try terima semua bende ni. Kau jaga dia elokk elok. Dia cakap dia sayang siapa pon. Hati dia tetap untuk kau, dia dah lama tunggu kau ;> Aku akan try sedaya upaya aku delete segala detail dia yang still ada dalam hidup aku. Lagipon aku dah ada yang punya, buat ape kan aku nak ingat dia lagi. So, kau jaga dia. 

Eyy, one more one more, tolong sangat sangat jangan muncul depan mata aku, sumpah sakit hati bila nampak kau. Sorry sangat sangat, hati aku susah nak di ubati *Eceyyyyhhhh~ HAHA. 

Nisa dengan Ejot selalu cakap bende yang sama. And ape yang dia orang cakap, aku pun baru nak terfikir, and lelame fikir. BETOL jugak ape diorang cakap nehhh. Haihhh, dunia berputar siapa tahu -.-

Malas gila nak type pepanjang. GTGO :>

p/s for my mr.k : Please always make me happy and smile :) ILOVEYOU :'>

Kbyeeee :)