One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Thanks Rifqi :>

Hi Assalamualaikum,
Bismilahirrahmanirrahim :>


For another time :> Kena tag lagi, memey berjangkit lah diorang neh dengan tag blogg :) HAHA. I've got a tag from Rifqi, thanks :]

                                                                                                      Here the questions


*bile tarikh saye masuk skolah sua tahun lps??? haha...
= Aku lupaaaaaa. Yang aku ingat and maybe lahhh, time KH, yelahh kuddd :D


*siapa saye dalam idup awk??? e.g: kawan, musuh, dll...
=  Future classmates. Eh, tahun ni lahh ^^


*saye niew baik kew jahat?? kenape?? jujur ek...
= Baik doh, gila baik ah, untung Siti kan ;>


*doa kan saye dapat 8a dalam pmr ek???
= Okayy, you too. Pray for me also okayy :>


*slalu kalaw awak sdey awak buat apew???
= Makan choclate banyak banyak sambil fikir PMR. HAHA xD


*sape yang paling bermakne dalam idup awak???
= God, parents, aunty, grandpaents, friends. Last but not least, boyfie tercinta. Mirza :)

*cite2 awak apew ek???
= Of course nak jadi BOSS ! hihi. BTW, nk jadi seorang yang berjaya, tu citacita saya :]


*pernah tk awak gaduh besar sampai tk tegur org tu tok beberape ari??? kalaw ye knp???
=Pernah, tak de lah besar sangat, setakat guru penolong hem tahu jeh. HAHA

*kalaw tibe2 pm kate 'PMR 2012 dimansuhkan'.. apew awak rase??? kenape???
= Saya rasa gembira yang teramat sangat. Tapi sedih pon ade gak. Dalam hati berbicara "Siasia aku belajar kalau dimansuhkan, form 4 kan subjek berubah ==' "

*pernah tdo dalam kelas tk??? mesti penah kan... haha.. cantoi...
= HAHA, logik ah pernah, that's why aku drop. ARGHHHH -.-

*katelah satu ari nanti saye masuk wad.... awak dtg jenguk tk?? huhu..
= Mestilah, kau kan kawan aku ^^