One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Hey Hoiiiii ^_^v

Hi Assalamualaikum :)

Heyyyy readers :> Lama doh tak hupdate blogg. Hihi. Okay kali ni kannn. Aku nak berkata kata *gedik gila ayat -_-

Last week kan ada exam. Seriously excited. Haha tak pernah pernah aku rasa excited gilaaaaaa -.- Boleh kata 3 hari exam tu aku tidur lambat lahhh. Study gila lah katakan. Tapi result. MasyaAllah. Tuhan je tahu betapa hampanya hati aku. Sekarang baru dapat 5 paper. 1 A je baru dapat. Bapak ahhh. Botak kepala haku tengok result result tuuuu. BM 72, BI 75, Math 77, Sej 67, Geo 95. Terok gila kan result haku. Nak cakap lepas YS baru tiga. Haihhh. Lagi tiga paper aku target 70 and above lahhhhhh. 

Tapi. PAI dengan ERT aku anggap paper paling susahhhhhhhhhhhhh ._. Masa jawab PAI. HAAAAAA, hamek kau, kepala jawapan je lebat. Jawapan tah kemana -_- ERT lagi lahhhh. pandang kanan pandang kiri. Nasib baik kanan kiri aku dua dua ERT. Mintak jawapan je lah jawabnyeee. First and last haku meniru. Nak buat acono, kepala blankkkkkk gilaaaaa -,-

Lepas cuti ni, cikgu cikgu nak tengok kerja kursus. Gila ahhh, acono nak buat nehhhhhh. Dah lah haku busy segala, hari Rabu pulak nak pergi Kelantan sampai lah Ahad nak balik hostel. Aisehhhhhhhhhh. Dengan bingkisan cuti yang bertimbun. Kerja karangan kelas malam YS lagi. Adehhhhh. Banyak nyeeeeee -.-

Nak buat acono. Nak PMR kan, nasib lah ._. Hokayy lahh. GTGO :>

KBYEEEE :>