One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




KKPMR -,-

Hi Assalamualaikum :>

Hey hoi. Nak tahu tak. Hari ni hari jadi saya. Okay, cepat bagi hadiah. HAHA. KMELAWAK. Baideway, teringan sangat nak sambut birthday lagi macam last year. Terharu sangat sangat yang bebudak dorm Husna wish sambil buat jamuan makan makan sempena raya. Ocewahh ayat. HAHA. Tahun ni Zul kata nak buat birthday party haku besar besaran. Jyeahhhhhhhh ! *Excited nehhh :>

Nak tahu tak. Tadi kan, aku keluar pergi buat kerja kursus dengan diorang diorang tu. Haihh, maleh nak type nama. Seriously, sakit gila pinggang. Rasa macam nak tercabut. On the way pergi tempat nak buat kerja kursus tu. MasyaAllah, lama yang amat. Bapak jauh lahhh. Aku naik dengan Siti. Haaaaaaaa ! Hamek kau, aku rasa macam melayang dah wehhhh. Dia bawak motor macam orang gila. HAHA, masa atas motor, kerja aku menjerit jehhhh. HAHA, sian kau Siti. Lepas Siti hantar aku balik kat kampung aku, masuk masuk teros pasang air-cond. Memang panas gila kod duduk atas motor lelama -,-

Actually, masa nak buat kerja kursus ni, memang tak tahu lah ada budak laki join. And, paling tak tau, mr.k punsss ade. HIHI, Tapi annn, ade orang tu buat buat tak kenal kita. Haihhh, siapa lah kita kannn. Takpelahh. Sokayyy. #Cehh, berlagak tenang. padahal terasa -,- KLUPA kan -.-

Ehh, nak tahu tak. Haritu masa petang Khamis. Aku dok lepak dorm Husna sebelum turun prep. BTW, sepatutnya haritu aku kena pergi RUT. And dalam hati kata. MALAS, first time ikut kata hati yang agak bangang tu. Ksambung. And Kak Eina pon tanya lah pakai mulut and tak bersuara.

Kak Eina : ''Kau dah setahun yea?''
Aku : ''HAAAA? Dengan sape pulak dah setahun''
Kak Eina : ''Eleh kau'' *Sambil maiming mulut ''Mirza''
Aku : ''Ehhhh? Setahun mende nye, bila couple pon lupa''

Then Kak Syasha masuk. Lupa apa yang aku tengah cakap. Dia terus cakap kuat. '' Haaa, sape? Mirza kan pakwe dia'' Something like that. Teros diorang cakap. Yang muka aku dengan dia sama, macam kembar puns hade. Tapi just mata dia cerah mata aku gelap jehhh. HAHA. Lawak gila. Ade ke diorang kate haku dengan dia kembar -,-

Ehh, okay lahh. Nak packing barang. Esok nak pergi Kelantan. HEWHEW ^_^v

KBYEEEE :>