One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




OHMAIGODDD -,-

Hi Assalamualaikum :>

Dear readers, so how your life. HEWHEW ^,^ Aku tak balik hostel. Kau hade? HAHA, seriously bosan nokkkkkkk. Nak tahu tak, aku tak pakai phone. Kau hade? HAHA.

Tadi kan, aku stalker blog sorang budak ni. Aisehhhhh, aku usha links dia. Dia typo nama aku macam ni -----------> ''TashaMirza''. HAHA, lawak lah dia ni ^,^ BTW, thanks taruk nama akak :>

Nak tahu nak tahu. Aku dah dapat semua paper exam kali ni. Bapak ahhhhhhh. Terok gila lahhhhhhhhhh -___________-. Taknak cakap lagi dah. Minggu lepas kan. Kerja aku menangis aje doh. Tak tahu kenape. Farah baru cakap yang bebudak elit yang PRS dah ambik nama siapa yang nak pergi lawatan. Tapi aku tak tahu pape. Teros menangis sebab nak pergi jugak. HAHA ! Then, entah kenapa. Tetiba menangis kat dorm. Kak Elly, Kak Zana semua pelik tengok aku menangis. HAHA. Yang Siti nye pergi bebel. HAIHHHH .____.

Sorry again for him. Tak dapat jumpa hari ni. Actually, memang aku nak sangat jumpa kau wehhh. Tapi nak buat macam mana, aku balik petang Isnin. Kau cakap seminggu kau takde kat sekolah. Bapak ahhh, aku nak je penerajang kau. Kau tahu kan makna rindu. Dah lah balik kalini kita tak text, chat pon sekejap. Jumpa kat sekolah lagi lah tak. Haduhh. Takpe lah, aku boleh watlekk watcool lagi kannn.

Lagiunsss hajat sebenar nak balik awal. Tetiba pakcik aku ajak balik kampung tengahari sebab nak makan KFC. Dia suruh balik petang jugak. Sorry kayyy :>

Okayy lah, nak packing balik hostel. p/s; IMISSYOULOTTTT :>

KBYEEEE :>