One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




TRALALALALA -,-

Hi Assalamualaikum :>

Heyhoyyy. Lama tak update ken ken, seriously malas gilaaaaaaaa. OHMAIGOSHHH. Aku taktahu ape yang berlaku sekarang. Ehhh ehhh,  hari tu ada gempa bumi ye, ehh betol lah kan. Diorang cakap dekat hostel rasa gila. Tapi masa tu aku dengan bebudak bicara berirama dekat depan kiosk lansung tak rasa apa apa kottttt :/  Dunia dah nak akhir zaman.Nak buat cemana -,- Cukup kan amal ibadah. Buat baik sesama manusia. Sonang kannn ^,^

Dotttt. Tadi aku usha blog Syuhaiba. Perghhh ayat dia, sedih kottt. Watlek lah Syu. Apa sedihsedih semua. Kata Rock, mana boleh nangis. Ni baru tuhan nak uji. So, sebagai manusia, kita kena bersabar okayyyy. Kalau takde dugaan. Bukan hidup nama nyaaa ^^v

Minggu depan dah nak lawan bicara berirama, seriously tak hafal text nya lagi. Gaya  semua mana lengkap. Bapak ahhhhhhhhh, tinggal dua hari je nak berlatih *pengsan* Cikgu kata enam sekolah je yang bertanding. Maybe ada harapan untuk menang. Pray for we alls :>

*POST TANPA MOTIF

KBYEEE :>