One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




3.17a.m

Hi Assalamualaikum :)

Heyhoy ! Lama tak update kannnnn. Maaf maaf dan maaf, saya busy yang teramat sangat sejak kebelakangan ni. Maklumlahhhh, PMR kannnnn. HAHA *Ayat berlagak -,-

Ehhh, kau nak tahu, ada mamat ni pergi buat DP dia gambar aku. Makaihhhh, aku rasa nak penerajang dia 140 kali tanpa henti -,- Mana dia dapat gambar tu pon haku tak tahu. Walawehhhh, dia ni memang nak rasa makan kuku.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Last week kannn, aku gaduh dengan blaBLAbla, makaihhhh, sampai nangis doh aku gaduh. Aku ciwek gilaaaaa. Benda kecik je sampai nangis segala. Sampai nak habis prep baru berhenti nangis. Haihhhh, sampai kertas science yang aku tengah pegang tu habis basahhhhhhhhhh. Jangan sesekali buat aku sakit hati terasa semua dohhh. Lelagi pesanan untuk future husband aku. HAHA ! Please don't leave me ! HAHA. KLAWAK !

Tambahan. Entry kali ni tanpa motif. Harap maklum terima kasih :)

KBYEEEEE :>