One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V





Hi Assalamualaikum ^.^

Trololoooo. Siti tag. Ehh kau hade. Tak ada kannnnn. Ksenyap :P

Let's starting answer their questions :D

  kau dah kerja ? kerja ape?
Dahhhh. Kerja aku pergi sekolah belajar :D

kau suke ape ?
Aku suka lari. Haha *Bajet athlet kejappp

dh mandi ke belom ni ?
Of course dahhhhhhhhhhh.

ade beruk bape ekor ? 
Ade lah dalam 15juta ekor. Kau nak satu. Aku penat bela banyakbanyak -,-

dalam sehari bape kali korek hidung ? 
Aku tak kira. Meh tolong aku jadi tukang kira brape kali aku korek :P

boyband paling tak minat ?
One Direction. Sekian ._____.'

5 bende yang ko tak suke ?
-Aku tak suka orang yang tak suka aku.
-Aku tak suka orang tipu aku
-Aku tak suka orang main ugut ugut dengan aku.
-Aku tak suka tidur dekat hostel sorang sorang
-And lastly, aku tak suke boyfie aku bersayang sayang dengan betina lain -,-

favourite movie ?
HOUSEFULL . Obses gilaaaa !

kire tak sekali tu tengok iklan bape kali ?
Tanya adik Nina. Die suka tengok iklan :D

berape saat ko menghabiskan mase untuk membelek magazine ? 
Kalau magazine tu best, memang lama lahh. Kalau bosan, tengok kulit depan campak tepi.

ko tak study ke ? asek jawab soalan je ?
Aku jawab soalan ambik masa 5 minit. Habis jawab baru aku study.

lastly, give me your email and password pleasee or i'll eat you , harhar ! ? 
Taknak aku bagi, nak makan aku makan lahhh :P



I'm already done Mrs. Siti :D