One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Hello Malaysia :)

Hi Assalamualaikum ^^

Untuk hari ni , entry yang kedua . "Baru dua kali. Dah batak" Stop saying with your drain mouth . Ini blog aku . Sukahati aku lewwwwwww -,- Ehh , EURO enn aku sokong Germannnn ! Go German Go ! *Joget ala-II POWERPUFFGIRL #Tetibaaaaaa

Okayy . Aku tak sangka gila-II ! Ada lah mamat sorang ni. Dia kata dia selalu perasan yang aku selalu tweet mesti ada nama boyfie haku . Eyhhh , itu dia yang kata lahh . Sebab tadi dia ada tanya , aku couple dengan BLAblaBLA ke . Then aku cakap ye . Haha . Dia kata . Tak sangka then dia kata ''Aku selalu perasan . tweet mesti ada nama dia" . LOLL . Awesome . Stalker gila dia ni :'D

------------------------------------------------------------------------------------

OhGoddddd ! Kes mamat Kedah ni pule haihh. Tak habis-II call .  Naik rimas wooo .  Okayy . Tadi balik kampung ada Nisa dengan Dini . Seriously , diorang tak habis-II membahan aku dengan mamat Kedah ni woooo . Bukan nya aku ada perasaan dengan dia ponggg . Rasa menyesal pun hade bagi number . Nisa cakap ingatan dia kuat gila sebab boleh ingat number aku yang berbelit tu ^.^ 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tadi petang aku jumpa Eika wehhhhhhhhhhh ! Bapak rindu ah kat dia :-*  Lepas salam-II dia kata dia rindu aku gila-II . Ohh darling . IMISSYOUMOREEEEE !

Oklahh, saya nak kemas barang untuk kembali ke astana Mashitah tercintaa :-* Dear Kak Chip , kita lupa potong rambut ohh . Nanti kita ikat rambut , jangan lupa puji macam biasa ennn ;DD

Okbyee Assalamualaikum ^^v

------------------------------------------------------------------------------------------------------