One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Okbye Malaysia :D

Hi Assalamualaikum :)

Tittle aku macam nak pergi luar negara aje kan . Haha , so ape masalahnyaaaa -,- Wehh-2 aku nak deactived FB dah . Twitter dengan blog pon lepasni tak bukak. InsyaAllah lepas PMR aku active balik and baru buat post baru >.^ . Lagipunnn , ibu aku suruh stop online . Nak PMR dah , trial lagi bape hari je . Exam mid year ni pon drop sebab online memanjang . LOLLZ , phone je akan on sentiasa -,- 

Okaylah , Byebye laman shosial :D

p/s ; Syuhaiba , akak nak mintak maaf sangat-2 , maybe selama ni benda yang akak tak perasan ape akak buat sampai buat syu terasa . I'm so sorry . Doakan PMR akak tahun nie . Akak dah pun deactived acc and akak taknak lah buat ape-2 yang boleh menyakitkan hati lagi . Kita buat macam biasa je lepas ni . Buat masa sekarang tolong jangan tegur akak kayy . Tunggu sampai akak yang tegur syu , kalau akak yang tegur syu , maksudnya semua dah okayy . Kosong kosong jehh . InsyaAllah akak akan jaga dia . Pray for us . One more thing . Sehari sebelum PMR , akak nak sangat jumpa syu nak mintak maaf depan-2 . Akak just manusia biasa , biasa melakukan kesalahan dan meminta kemaafan . Akak dah tak akan sindir syu lagi lepasni . 

That's all .

Okay Bye Assalamualaikum ^.^