One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




tagggg

Helloo.

Entry ketiga. LALALALLALLA ~ Okay aku bosan, nak buat tagged dekat orang.

*Sehari berapa kali kau online FB TWITTER BLOGG TUMBLR ?
*Kau ada Boyfie/Girlfie?
*Kalau ditakdirkan parents korang accident and meninggal. First impression korang ape?
*Dapat tag ni, ape perasaan korang?
*Seminggu berapa kali korang topup?
*Siapa yang kuat membebel, mak or ayah korang ?
*Kalau ada orang tikam belakang korang, apa yang korang akan buat?
*Crush korang pandang-II korang, hati korang cakap apa?
*Ada orang stalker korang gila-II, riaksi?
*battery laptop aku nak habis,  sila bagi pendapat soalan-II yang aku bagi ni ;D

#aku malas nak tag kat orang, rasa-II bosan nak jawab. Boleh hajeee ^^ Lepas tu sila tiggalkan comment yea ;)

OKAY THANKS ALL :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------