One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Tralalala ~

Hi Assalamualaikum ^^

Hey readers ! Lama tak 'update'. Almaklumlahh, busy buat folio holiday semua kannn. Lagipon aku tak suka sangat buat entry baru. Tak ada idea nak cerita ape -,-

Minggu kedua cuti ni seriously, banyak beno berjalan. Haritu pi Penang. Dua hari berjalan jeeeeeee. Then hari Selasa sampai hari Khamis pergi PD ngan Melaka. Bapak sesak lah Melaka. Haihhh. Nak tahu tak nak tahu tak *anggukangguk* Hari last dekat PD tu aku dengan dua orang sepupu aku ni saja lah kan menggedik nak pergi hotel Permaisuri sebab ada swimming pool. Yelahh, dua hari asyek mandi pantai. Bapak bosan lah. Sesampai je kat hotel tu, teros carik shower sebab nak bersihkan badan nak hilangkan pasir segala.

Then pandang depan teros cakap  "Ni tempat cetek, pergi situ lahhh''  Kitorang pon pergi lah tempat dalam ennn. Then turun tangga, teros tenggelam, memang tak sampai lah kan nak jejak, 4.5 ft. Makaihhh, dalam kot, nasib baik adik-II sepupu aku lagi tinggi dari aku, boleh lah bimbing aku. HOHO ;D

Lepastu jalanjalan dalam air tenggelam timbul segala. Dok lepak kat tepi tiang yang memisahkan tempat dalam dengan tempat cetek *Sastera wooo #Ksambung.  Then ada duaorang budak kecik ni datang. Dia tanya macam-II

Budak ; Akak form berapa?
Me ; Form 3 . kenape?
Budak ; Akak dari mana?
Me ; Selangor. Adik ?
Budak ; Kedah. Akak ada handphone?
Me ; Ada. Nape?

Pandang sepupu-II aku lepastu gelak.

Budak ; Nak number handphone akak.
Me ; Nak buat ape?
Budak ; Tu haaa, yang tu nak *Sambil tunjuk cousin dia. alah kak, budak eh baik. Nak kenal-II je.

Then bincang-II dengan Nisa and Dini, dorang suruh cakap sekali je. Sebab masa tu dalam air. Confirm tak ingat ennn -,-

Me ; 017$%^&*(^&
Budak ; Ulang kak.
Me ; 017$%^&*(@#. Dah la yea.
Budak ; Ulang lagi kak. 017#$%^&*
Me ; Penat ah camni. 017#$%^&*(#$
Budak ; Nama akak sape?
Me ; Tasha.
Budak ; Akak, dia nak jumpa akak sorang joo.
Me ; Haaa, mana boleh, akak ada bodyguard.
Budak ; Dia kata nak jumpa akak sorang je. Tak boleh ajak bodyguard.

#Dalam hati. ''Apa mamat ni. Nak jejumpa plakkk"

Budak ; Akak tunggu sini, nanti dia mai.
Me ; Cepat sikit, dia form berapa dik?
Budak ; form 4.
Me ; OHHHHHHHHHH -,-

Tunggu punya tunggu. Dia datang.

Dia ; Tasha enn?
Me ; Haah. Nama sape ehh?
Dia ; Ashraf.
Me ; Ohhhh.

BlaBLAblaBLA. Malas nak cerita lah en ape yang kitorang cerita. Then ada lah cousin dia yang perempuan pandang snap gambar curik-II. Bapak segan lah, cousin dia punya ramai tahu membahan jee. Haihhh, aku bukannye ade perasaan pon dengan dia. Sikit pon tak. Disebabkan Nisa cakap orang Kedah kaya pepandai. Aku ape lagi, melayan je lahhh -,- HAIHHHHH. Dia cakap nak jumpa lagi, aku apa lagi. Menyelam tenggelam timbul dekat tempat dalam sebab nak lari. HOHO.

Terus naik pergi pantai pulak sebab nak naik ape benda tahh. Bende tu sepatutnya naik tiga orang je, tapi kitorang naik empat orang. memang melambung lahhhhh. Seriously rasa nak melayang mati kat situ jugak. HOHO ;D Then turun naik Banana puleee. Lansung tak berapa nak extreme sebab kena bawak budak kecik sekali naik. jatuh pun tak gempak . haihhhh -,-

Lepastu nampak ayah dengan ibu aku lemas,  makcik-II aku cakap dorang dengar yang ayah dengan ibu aku jerit. Then aku cakap ''Haaaaaaa. Tak dengar ponn'' Makcik aku cakap '' Haa ni haa anak nye, takdengo pape, terok betol''  HOHO xD

Nasib baik time nak balik tu ayah aku dah okay sikit boleh drive, kalau takk. Alamat tidur situ lagi lah gamaknye -,-

Haihh, lama lama, bosan update. Okay lah, entry kalai ni tiada penutup yang menggempakkan :/

Kbyeee, Assalamualaikum ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------