One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Laugh Loudly .

Hi Assalamualaikum .

Untuk harini , ni entry yang keberapa tah . klupakan . Teramat lah bosan bila balik rumah , dengan puasa demam nya lagi . Sungguh menyakitkan hati . Nasib baik aku ni taff , takde lah lembek je time tengah demam ni . Hoho . Esok balik hostel . Menjerit kegembiraan kesedihan . Tak ada motif pon menjerit jerit ni . Sukahati saya lah kan , sebab tak ada siapa pon yang dengar aku menjerit . Yelahkan , suara tengah tak ada . Haihhh , bala bala -,-

Hari first puasa yang agak membosankan , dengan adik aku yang last tu asyik tanya bila nak pergi bazar , bila nak pergi bazar je . Mengidam nasi ayam , mengalah kan orang mengandung betol lah adik aku ni . Haihh . nasib baik lah dia puasa . 

Okayy lah , malas nak cerita panjang panjang . 

p/s ; sorry sesape yang text aku , and aku tak reply , bukan apa , phone aku dah buat baling anjing . HAHA

kbyee , Assalamualaikum :)