One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




I'm a lady ^^

Hii Assalamualaikum :)

Ehh ehh. Kita dah tukar skins lahhhh. Jerit kuat kuat sebab warna pink. Jelas ternyata aku perempuan sejati. LOLL, takperlu kutuk aku dalam hati kau. Aku tahu semua -,-'

Alhamdulillah sebab trial dah habis. And tolong cuak sekarang sebab result nak keluar. Ohmygodddd. Tak ada A? Apa yang aku study sampai tengah malam ni. Walawehhh, rasa nak kahwin je -,- Haritu aku ada cakap dengan Jue and Najmi pasal result, aku cakap lah 'Kalau aku takde A, tahun depan aku kahwin' Then diorang cakap 'Kau biar betol' HAHA. Time prep pulak, cakap ngan Nisa benda sama. Then Nisa cakap 'Merasa lah aku nasi minyak kau tahun depan. Lepastu aku jadi aunty untuk anak kau' HAHA. Ngeng punya Nisa :3

-----------------------------------------------------------------------

Selamat tinggal Ramadhan. Selamat datang Syawal ^^ Tersangat lah sedih bila Ramadhan nak pergi dah :'( Nanti dah tak ada nak bangun sahur. Takdapat dah text call dari Nisa suruh bangun sahur. Takde lah balik awal dari sekolah. Kena prep pukul 3 macam biasa. Tak boleh nak pasang wrap tutup makanan buka. Takdapat nak merepek merapu dengan Iqah kat DM sambil tunggu azan. And paling tak boleh nak solat terawih berjemaah lagi. Gonna miss all of this :/ Tahun depan entah dapat lagi ke tak buat benda semua ni. Entah hidup lagi ke tak kann. Ajal maut semua di tangan Tuhan. Kita hanya cuma merancang Tuhan menentukan *AyatNovel* HEEE :D


Two days more nak raya kan. Seriously macam tak percaya. Sekejapppppppp sangat. Ehhhh ehhh, dikesempatan yang ada ni, saya NUR NATASHA ALYA MOHD NGASRI, 970910-10-****, menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf atas segala salah dan silap saya andai saya pernah terpukul, tertendang, tersepak, tertinggikan suara, tertouching taktentu pasal, tercari pasal, terkutuk, terngata, terperli terlempang, terbenci, tersayang *EhhEhh HAHA* Okay, ampun kan saya. Ampun kan saya. Ampun kan saya. Ikhlas dari hati saya tak pernah memendam dan saya teramat sayang kan anda semua dan tidak sedetik pun untuk membenci. Sekian -______-

Okbye Assalamualaikum ^^