One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




*LALALALA*

Hii Assalamualaikum (:

Selamat pagi tengahari petang dan malam semuaaaaaaa ^^ Ohh apa khabar? Ehh, tak terlambat lagi kannnnn. Selamat Hari Raya dan Raya dan Raya. Entah yang keberapa kali aku wish benda ni. Okeng NVM. Sukehati lah kan. Lailai -,-

Ehh. Dekat FB Twitter semua pakai gambar raya. Jealous kot. Haha, kayy gambar gambar aku semua belum diupload dalam laptop lagi. Semua kat camera Nikon dengan Iphone. Haihh. Entah bila nya nak upload -.- Raya first sangat tak meriah seperti tahun tahun sebelumnya. Pepagi lepas sembahyang raya. Ambik ambik gambar semua, lepastu teros balik kampung belah ayah. Duduk situ sampai lah senja. Walawehh. Adik beradik aku membuta aje weh. Tak ada benda lansung nak dibuat. 

Then esok nya beraya dekat rumah adik beradik atuk aku yang lain. Hm, tiap tahun raya rumah sama. Gila kau tak bosan. Sokaylah kan. Nama pun raya -..- Balik kampung tengah hari. Tukar tukar baju semua. Baru nak tidur, ada je yang datang. Haihh. APTB. Aku pun duduk tengah tengah ruang tamu tu. Main tab tanpa menghiraukan orang lalu lalang depan belakang. Nasib baik lah rumah atuk aku ni banyak ruang tamu kan. Lepastu ada pulak budak datang tanya umur dengan nama. Haihh. Sejarah lama berulang. K malas nak ingat. Heee :DD

-----------------------------------------------------------------------------

Ehh haaaa. Tahun ni warna tema raya family aku merah merah oren pink. Campuran. Aku pun tak tau mana satu warna sebenar. Eceettt, tadi usha FB mirza. Huhh, satu family haa pakai baju silver. Ececeh. Hensenggg ohh :3 Taknak puji lebih lebih. Nanti dia kembang. KurKur.

Wehhhhhhh. Gila jealous lah dengan family pakcik aku. Raya kelima nak pergi Perth, Australia. Huihh huihh. Untung menantu dia :3 Haritu dia balik kampung raya first. Ramai bisik bisik. Makcik pakcik mak ayah aku semua bisik bisik lah kan ''Cik Ogy tak bagi duit raya ke?'' Kitorang pon jawabla ''Tak. Dia nak simpan duit nak pergi Autralia. Dia belanja rusa lagi.'' HAHA. Sengal gila dohhhhh -.-

---------------------------------------------------------------------------------

LAILAI. Adam dah semakin sombong dengan perempuan. Baru berapa bulan. Dah pandai memilih. Haihh. Dan dia teramat berminat dengan lelaki. Makcik aku cerita. Balik kampung belah ayah dia pun. makcik makcik nya ambik. Gila taknak meronta ronta bagai. Bila cousin dia yang Dayat ambik. Diam je. Walaweh, dengan aku pun dah taknak. Pakcik aku pulak yang dia suka. Hailahhh -.-'

Ehh ehh. I GTGO. Selamat malam anda semua. Sleep tight *KenyitMata*

Kbye Asslamualaikum ^^